איך שהיא גדלה

ליוויתי את תמר וארז הבעלים של "תומיק רהיטים" המייצרים ומייבאים רהיטים ואקססוריז בעלי אופי מיוחד במעבר מאולם התצוגה באבן יהודה לחלל גדול הרבה יותר בעין ורד.

המטרה: עיצוב חלל התצוגה החדש בצורה שתדגיש את הסגנון הייחודי של המקום. מצד אחד שימוש באלמנטים עיצוביים שונים מאלו איתם עוצב אולם התצוגה הקודם זאת על מנת לחדש ולרענן. ומצד שני חזרה על כמה מוטיבים שכבר מזוהים עם המותג כדי לייצר המשכיות.

חלוקת החלל: את החלל חילקתי לאיזורים לפי נושאים על מנת להביא לידי ביטוי את הרהיטים בצורה הכי טובה. בכל איזור שולבו רהיטים ואקססוריז מתאימים. איזור מטבח, סלון, פינת עבודה, חדר שינה וחדר רחצה. במסגרת תכנון החלל תמר וארז רצו ליצור מעבר נח בין הנגריה הצמודה לאולם התצוגה לבין החנות ולכן החלטנו לפתוח דלת בין החללים. חשוב היה לי שהדלת לא תהיה אטומה כדי לאפשר ללקוחות להיחשף לעבודת הנגריה ולנעשה מאחורי הקלעים, מה שמעצים את חווית הלקוחות במקום.

בקיר המרכזי, אותו רואים מיד כשנכנסים לחלל הגדול, עיצבתי אמצעי תצוגה מתחלף המותאם לתקרה המשופעת עליו ניתן להציג בכל פעם ריהוט אחר עם סטיילינג חדש ומרענן.

צילום: בועז לביא

במרכז החלל שולבו כמה פינות אוכל עליהן יוכלו הבעלים לארח את הלקוחות.

בנוסף ייחדנו 2 קירות למכירת מוצרים נלווים: קיר תצוגת גופי התאורה של תומיק וקיר תצוגת אקססוריז לבית (מסגרות ומראות).

צילום: בועז לביא

הקונספט: מאד אהבנו את הקונספט שליווה את עיצוב החלל הקודם של תומיק באבן יהודה והחלטנו להמשיך באותו כיוון. עיצוב וסטיילינג בהשראה בוטנית. רצינו להכניס את הטבע לעיצוב ולשלב אלמנטים כמו עלים, פרחים וציפורים שעובדים מאד טוב עם הריהוט הכפרי של תומיק. חשוב היה לי לבחור אלמנטים עם השראה בוטנית אבל לא כאלה שעלולים להיות טרנד חולף.

חיפוש אחר חומרים ובחירות:

 

טפט – בחרנו טפט קלאסי בגוון ורוד נעים ורומנטי עם הדפס עלים.

צבע – לרוב הקירות בחרנו גוונים מעושנים ועדינים שנותנים לריהוט את המקום שלהם ועדיין משווים לחלל מראה מתוחכם ושונה. חוץ מלמטבח, שם העזנו יותר עם אפור כהה ואריחים מיוחדים אותם מצאנו באחד ממסעות הקנייה בשווקים.

 

טקסטיל – חוץ מהכריות המיוחדות בסגנון בוטני שאיתרתי עבור תומיק במקרה כשביקרתי בפריז בחרנו בדים ושטיחים מספקים נבחרים שיתאימו ללוח הההשראה שיצרתי.

 

תמונת טפט ענקית, גם היא מהעולם הבוטני, מקשטת את אחד הסלונים ובשאר הקירות משולבות מסגרות, תמונות ומראות אותן ניתן  לרכוש במקום.

 

בחלק האחורי של החלל תוכננה כוורת גדולה כדי שהרהיטים למכירה לא יעמדו סתם כך ויוצגו בצורה מכובדת. כמו כן קצב התחלופה כל כך גדול שעדיף להציג את הריהוט בכוורת ולא לחורר את הקירות בכל פעם מחדש.

צילום: בועז לביא

 

תמיד כיף לעבוד עם תמר וארז. הם זורמים, נעימים והכי חשוב יש להם ידי זהב. הייתי צריכה רק לחלום והם פשוט בנו את זה. כל אמצעי התצוגה וכל עבודת השיפוץ נעשו על ידם והתוצאה מדברת בעד עצמה. חלל משגע מלא פינות קסם המאפשר ללקוחות לראות כיצד יכול להיראות ביתם המעוצב ולהגשים חלומות.

פינת עבודה, סלון ופינת רחצה צילום: בועז לביא

 

 

 

 

 

 

 

 

3 תגובות
  • חמוטל ברקן

    מרץ 1, 2017 ב 5:51 am הגב

    איזה יופי של מקום! ממש עושה חשק להגיע, לבקר ולקנות. כל הכבוד!

  • נטע כהן

    מרץ 2, 2017 ב 11:47 am הגב

    וואו נראה מושלם חייבת להגיע

  • ליטל

    מרץ 27, 2017 ב 8:13 am הגב

    מדהים! מהיכן התמונה הגדולה?

הוספת תגובה

seventeen − 5 =